Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J95a25n 51R78á20ž

16. 12. 2016 18:36

To, co se děje v Německu hodně provokuje k zaujmutí postoje:" To je věc Němců, co je nám do toho."

OMYL! V minulosti se vždy nevyplatilo Evropanům se nestarat o to, co se děje v Německu a jakého vůdce Němci mají. A takové "je to jejich věc a tak se o to nestarejme" stálo Evropu miliony mrtvých a obrovské utrpení. Co se děje v Německu musíme vždy sledovat s velkou pozorností provázenou skepsí ke všemu, co Němečtí vůdcové říkají. Němci mají v genech expanzi a i mladí idealisté, kteří jsou nadšeni multikulturalismem ji mají. Tak jak minulosti chtěli Němci za každou cenu exportovat svůj nacionalismus, tak dnes budou chtít za každou cenu exportovat ideu multikulturalismu. Jejich úsilí směřované k jednotné Evropě, které Merkelová každému na potkání připomíná, není nic jiného než zmodernizované "Deutschland, Deutschland über alles" což vždy bylo a vždy bude hlavním mottem Německé politiky.

Mám-li vedle sebe silného souseda, který velmi rád ovládá všechny okolo, tak musím být opatrný a mít nachystáno řešení, když se začne míchat do mých věcí. Mocného souseda není moudré nějak provokovat, ale také není moudré se k němu lísat!

8 0
možnosti
VV

Vidim pane Razi, ze se vyznate. Jen bych vas preventivne upozornil, ze za napsani : "Deutschland, Deutschland über alles"

Byste v BRD odesel od soudu prinejmensim s mastnou pokutou, podud ne s trestem na svobode.

1 2
možnosti
JN

J22i46ř33í 74N73o97s96e31k

16. 12. 2016 15:32

Na dotazy Sobotka odpovídá zásadně mlčením nebo frázemi.

On pořád netuší, že ty volby fakt nedá

6 0
možnosti
VV

Neprestavam zasnout, kolik odborniku na Nemecko se zde vyskytuje. O ktere spolkove zemi ve vasich clancich vlastne mluvite?

1 6
možnosti
RT

Hodnotím jednání kancléřky Merkelové při migrační krizi a tady se nejedná jen o vnitroněmecký problém. Ostatně levice a část CDU v Německu požadují přerozdělení migrantů v rámci kvót do dalších zemí včetně nás. Pokud píšu o Německu, myslím celé Německo, tj. SRN-viz Wikipedie.

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS