Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BV

Dobrý den, pane Troško - zareagujete na můj dotaz v diskusích pod vašimi předešlými blogy, ve kterém jsem se vás ptal na váš názor na toho polského katolického duchovního, který se veřejně a zcela nepokrytě modlil za brzkou smrt papeže Františka? Koneckonců jste papeži Františkovi adresoval tu vaši petici na "obranu" kardinála Duky - tak možná by stálo za úvahu se v této věci papeže Františka zastat, co říkáte? - anebo, pokud máte pocit, že ten polský kněz neudělal nic špatného, prosím vysvětlete proč si to myslíte. Děkuji.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/466554-polsky-knez-se-modlil-za-brzkou-smrt-papeze.html?sznhp%3Drss

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/467906-knezi-znepokojuje-chovani-papeze-frantiska-ohrozuje-je-svou-skromnosti-napsal-polsky-list.html

0 0
možnosti
TH

Sociální dávky v zemích EU by opravdu měli být sjednoceny a to na nulovou hodnotu. Pokud cizinec ze zemí mimo EU získá azyl a má práci, nechť v schengenském prostoru žije. Pokud práci nemá, tak by dávky neměl dostat žádné. Logicky - je to cizinec a dosud do systému nic neodváděl. A velmi elegantně by se tak vyřešil problém s různou výši sociálních dávek.

2 0
možnosti
PK

Asi jsme chybně věřili, že do Prahy budou přijíždět jen slušní západní turisté s dobrými mravy, odkojeni "lepším režimem" než socialismus. Ne toto. Jsem zvědav jak se s tímto případem naše soudnictví vypořádá. Nedělám si moc iluze, i když by mělo být tvrdě potrestáno.

Blog v pořádku, jen bych si dovolil upozornit na chybičky - skopat je v tomto případě se z (může být i skopat ale v jiném smyslu), denodenně je správně dennodenně.

0 0
možnosti
BV

Tito "vlastenci" bývají s češtinou na štíru - stačí se podívat do libovolné diskuse - a dělat si čárky u hrubek "vlastenců" a normálních lidí - čili to, na co jste upozornil opravdu nijak nepřekvapuje...

0 3
možnosti
NM

...čemu se divíte? vždyť takovouto férovku šest na jednoho tady známe od naší minority a jak je vidět z tv. tak stateční patnáctiletí už taky neví,co roupama dělat a opět tv.. nás krmí pořadem "policie v akci" kde /nic proti ženám/ se divím policistkám jak jim to před kamerou "jde" a to hlavní jak do tří minut po zavolání zasahují na místě...reklama je reklama ale jak je vidět skutečnost je jiná a děsivější...;-O!!

4 0
možnosti
PK

.....rozhodně je tady mít nechci ....R^R^R^

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS