Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všiml jste si, pane Troško, že ti samí "Slušní" lidé, kteří protestovali proti urážení křesťanství, jsou celí šťastní kdykoli je urážen islám? A pokud jste si toho nevšiml, zapátrejte po tom - a jistě mi pak dáte v této věci zapravdu. A až tak učiníte, zamyslete se nad tím, na kolik je ten jejich protest proti urážení křesťanství autentický, resp. míněný vážně a upřímně - a na kolik to je pouze kalkul a do nebe volající pokrytectví.

Tipoval bych vás, pane Troško, na jednoho z těch, kteří při sebemenší příležitosti, když máte pocit, že není "měřeno stejným metrem", hlasitě k tomu "měření stejným metrem" vyzýváte. Proč jste si v tomto případě toho bezprecedentního "měření jiným metrem" nevšiml a neupozornil jste na něj? Nebo i vám urážení křesťanství vadí, ale urážení islámu považujete za něco, co je "v pořádku"? Můžete se prosím k tomu vyjádřit? Předem děkuji za vaši odpověď.

0 0
možnosti

Vytahovat státní vlajku a jisté části ženského OTVORU...to je teda kumšt! Pište dal, člověk se díky vaší tvořivosti dobře pobaví. Zbytek slohu nemá cenu komentovat. Svezl jste se na vlně, nic nového jste nenapsal.

0 0
možnosti

Odkázal bych na "Lid vs. Larry Flint". Pokud odkaz nepochopíte, není Vám pomoci.

1 0
možnosti

Souhlas, karma.

0 0
možnosti

Myslíte ty hodnoty naší civilizace jako byly třicetiletá válka a dalších x válek ve jménu Ježíše Krista a dokončila to I. a II. světovou válkou která Evropu stála minimálně 60 milionů obětí!.

6 5
možnosti
Foto

Proč to sem, prosím pletete?

3 0
možnosti
Foto

Jo,jo....kdyby tenkrát Konvička zaplnil Letnou a stal se premierem jak to zde zdejší "vlastenci" věštili jistě by bylo vše jinak.:-)ČT se nepřipojila k hloupé hysterii,kterou tu Vy a pár dalších bigotních křestanu produkujete a tak je to tedy špatně....

6 5
možnosti
Foto

Co to je, bigotní křesťan?

0 0
možnosti

Lidi se hádají - účel splněn.:-/

2 0
možnosti

"Jistá část ženského otvoru" - napadlo mne, Apollinaire už před více než stoletím napsal báseň "Devět bran tvého těla". Je nádherná, povznášející. A já říkám: žádní hraboši veřejných peněz, vykutálení kalkulátoři, vyčůraní takyumělci, kteří ty brány a státní symboly - a hlavně pilíře existence naší civilizace - jen znesvěcují, by si odteď neměli jít ani koupit housku, aby se nestali bezprostředním předmětem nejhlubšího opovržení. A ten Glaser, který je za všechny ty urážky odpovědný, by měl vyletět a tady si už neškrtnout. Jak se snažím každého chápat a omlouvat, tak toho nikdy.

3 2
možnosti

Mohu potvrdit, že běžně teď v hospodách o nějaké té poťouchlé hře v Brně lidé nemají ani páru. ;-D8-o8-o

4 1
možnosti

R38a18d14e38k 17J87a93r97o81š

29. 5. 2018 22:11

To si ovšem pane Rečku nesmíte dávat denně těch nějakých (hádám) 8 piv a velkých panáků, abyste si na to příští den dokázal vzpomenout, víme...;-)

2 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS