Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jelikož z Německy historicky nikdy nepřišlo nic dobrého, tak i kvóty nahradí ještě něco horšího.EURv

3 0
možnosti

Jestli spíš nechce nahradit kvóty Dublinem IV, což by byl tepr průser... ;-€

3 0
možnosti

Já s vaší myšlenkou snahy Merkel o rozbití jednoty V4 souhlasím. Ale ono s těma dotacema to je trochu složitější. Že se Agrofertu dotace líbí, o tom nepochybuji. A jak se líbí zbytku českého agrokomplexu? Jsou i ostatní ochotni přijít o dotace. Víte kolik jich je? Víte kolik procent z agro dotací pobere Agrofert a kolik ti ostatní? Nedávno jsme tu měli "žlutou kalamitu". Samozřejmě příčinou byl Babiš a jeho řepka. Přitom Agrofert má z celkové plochy v ČR, oseté řepkou, pouze 1,5%

1 0
možnosti

J36a72n 65R31á50ž

12. 6. 2018 18:58

Merkelové se nedá věřit nic. Dnes říká, že kvóty nejsou dobrá myšlenka a zítra bude říkat něco jiného. Co chcete od bývalé svazačky,která měla na starosti šířit na vysoké škole v NDR komunistickou politickou propagandu a po převratu se transformovala v konzervativní političku a vstupem do křesťanské strany v ní pak dělala středolevicovou politiku? Merkelová mění názory ze dne na den, takže co dnes pod tlakem řekne, zítra až se situace uklidní klidně s kamennou tváří popře.

14 0
možnosti

Je naivní si myslet, že jsme pro EU důležití. Dokonce tak, aby Merkel změnila kvůli tomu názory. Je to naprosto jednoduché. Nárůst protiimigrantských nálad v celé EU. Vidíme to na posledních volbách. Pokud tradiční strany zachytily správný vítr, zachrání se, jen vládnou s jinými partnery, např. Rakousko. Pokud ne, dojde k naprosté výměně stran ve vládě, např. Itálie. Ta Itálie musela evropské lídry hodně vystašit. Navíc klid nemá Merkel ani doma. Nejen vzestup AfD, ale i potíže ve vlastní straně a otevřená rebelie v sesterské CSU. Radost ji neudělaly ani volby v USA. Pokud rebelovalo jen pár východních států bylo dobře. Tohle je už na ni zřejmě moc.

16 0
možnosti

Vedoucí úloha strany a přerozdělování v EU...to jste hodně mimo hru...Rv

0 11
možnosti

P47e86t98r 94B85ü31r16g44e28r

12. 6. 2018 15:52

Já si myslím, že jí jen nevyšel jeden byznys plán - a ten byl jednoduchý a srozumitelný: Nabereme"uprchlíky", vytřídíme ty inženýry a doktory. Kteří k tomu budou, pomohou u strojů a linek německé ekonomice. Ty ostatní rozdáme v povinných kvótách jinam - třeba do zemí V4. Aby nám tam zůstali, je nutno prosadit jednotnou evropskou sociální dávku. A právě tady asi udělali soudruzi z NDR chybu...

9 0
možnosti

Babis je naopak velmi citelny. Uz sestavou vlady s podporou komunistu. O jeho podrizenosi Bruselu neni nejmensich pochyb.

11 1
možnosti

..a má tedy usilovat o opuštění EU,nebo máte další dobré doporučení..:-/

0 1
možnosti

O Babišovi si nedělejte iluze. Ten bude doma verbálně protiuprchlický, venku slíbí a podepíše naprosto cokoli.

23 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS