Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J36a38n 43G95u92l62á44n

14. 8. 2018 16:29

Nechápu jak je v dnešní době možné, že pro každého platí jiné zákony. Na Prague Pride jsem osobně nikdy nebyl, ale mám známé (pozn. kamarádky s rodinami (děti, manžel)), které tam pravidelně chodí a dle nich se jedná akorát o průvod s hudbou a slušnými lidmi a je tam i dost lidí s kočárky. Byl jsem upozorněn na to, že fotky jenž média využívají jsou nejčastěji z festivalu BSDM v San Francisku a s Pride nemají nic společného a když se pozorně podíváte, občas tam i najdete špatně zamaskovaný vodoznak, případně pokud vám nevadí prolistovat se fotkami na google.., což je spíš pro silnější žaludky.

A teď zpátky k věci. Proč je v dnešní době možné, aby pro někoho platily jiné zákony ? Proč je špatné, když někdo požaduje stejná práva ? O žádná nadpráva nežádají, jen o to, co mají ostatní, včetně slováků, romů, muslímů a jiných menšin. Co se týče rodiny, proč ji nesmí mít když jsou plodní ? Dnes je úplně běžné že se gay a lesbický pár dohodnout a každý vychovává jedno dítě a jsou stále v kontaktu, případně lze adoptovat, být pěstoun ... háček je v tom, že je stát stále nebere jako rodinu a dítě bez rodiny má pouze "obecnou" ochranu. Nemá třeba nárok na alimenty, různá stipendia, příbuzné (tedy i dědění).. A korunu tomu nasadil Čunek, že přeci není potřeba měnit zákony kvůli pár procentům populace (mnohem víc než voličů KDU-ČSL) a pár tisícovkám dětí. Je to pro něj nejspíš "přijatelná" oběť. Rv

0 0
možnosti
PB

Souhlas, karma.

4 0
možnosti

Ozdobou průvodu byl transparent se štěpným pokrokovým sloganem:

"S..r na nájmy

obsaď dům

Sexistickým

hovadům".

Když pominu, že je to hate speech jako řemen, na kterou ovšem nejspíš Hejtfriťáci nenastartují, neb je-li hate speech proslovena pokrokovým příslušníkem utlačované menšiny, žádná hate speech to není (zde máte, pane Raveku, jeden z typických projevů neomarxismu, po jehož definici prahnete), tak by mě fakt rozesmálo, kdyby obsazování začalo u baráčku rodičů nadaného veršotepce.

8 0
možnosti
Foto

Tak každý homosexuál je zároven revoluční neomarxista....autor jako katolický fanatik v tom má dost jasno.:-)

1 9
možnosti
PB

Nikde to tam nepíše, tedy lžete tak jako i na jiných diskuzích. Divím se, že s takto profláknutým člověkem se baví ještě i váš exekutor.

3 0
možnosti
VR

"neomarxistická revoluce" ;-D;-D jste komik...

1 6
možnosti
Foto

Tak hlavně, že po vzoru marxistických komunistů nezapomněl na otázku: "kdo to platí?"

1 5
možnosti
VV

Je zajimave, ze o berlinske love parade s nekolikanasobne vetsim poctem ucastniku v mediich ani pes nestekne.

zato ten slaboucky odvar v Praze musi kazdy podle sveho, ci mozna spis sveho zaukolovani okomentovat.

5 11
možnosti
DT

Fajn, já vám to teda vysvětlím. Love Parade je TECHNO párty. To je to, co se u vás v Čechách odbývá někde na louce. Účastníci jen procházejí městem za zvuků "své" muziky a tancují k ní. Hlavní téma je muzika, ne obtěžování okolí nějakou (jakkoliv postavenou) sexualitou.

12 3
možnosti
Foto

Opakovaně se marně dožaduji definice vymezující pojem -neomarxista-. Díky autorovi to už teď vím. Jsou to homosexuálové. Co také jiného je ten jejich pochod hrdosti - Pride parade. Nic jiného než převlečený První máj. Dokonce můžeme vidět i ty pověstné alegorické vozy. Akorát té "staromarxistické" prudérnosti je jaksi pomálu. Ba spíše naopak. Slušný občan, za kterého autor zřejmě mluví, ještě nevydejchal divadelní brněnský festival /hlavně tu vlajku právě přicházející na svět z pochvy entertimerky hrající za mrzký groš plutokrata/ a už tu máme celý průvod neomarxistů s holými zadky spoře zakrývanými pštrosími pery. Diváků prý bylo ještě více, než loni. Nebojme se to říci na plné pecky. Mloci jsou už i v Praze. Ještěže tu máme dost vlastenců z posiloven. Ti nám zajistí klidný spánek.

5 6
možnosti
JW

Taky by mne zajímalo, kde ten marxismus autor studoval. Měl by se zeptat odborníka Hermánka, ten to jistě ví.

1 1
možnosti
AL

Naprosto souhlasím a dávám zaslouženou

karmu!

R^

10 2
možnosti
TG

Opr. : Kardinál Duka:

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS