Diskuse

Britská velvyslankyně po atentátu na ČT24: S multikulti na věčné časy a nikdy jinak

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J59a36r42a 46R83a32n63k

26. 3. 2017 23:18

Nevim, co jste si predstavoval, ze mela rici, ale to krome tech post soc. republik, si v zadne demokraticke zemi nedovoli diplomat, nebo predstavitel statu sirit nenavist, naopak, je nutne nastolit klid. Pokud sledujete BBC, vcera vecer pustili dokument s

Martin McGuinness, ktery nedavno zemrel, zajimava byla diskuse s nim, kdy lide, kteri prisli o nekoho v rodine pri teroru IRA mu kladli otazky. Do toho se obcas vmisil palestinsky profesor, ktery s McG. souhlasil, ze by take polozil zivot za vlast a klidne se odpalil, tak co potom ocekavate? Dialog je vzdy dulezity a pokud se bude sirit nenavist, muzeme dostat jeste tech 50 milionu, kteri jsou bez domovu...."displaced" a nekam kraci.

http://www.bbc.co.uk/programmes/n13xtmdc

2 12
možnosti
LO

Až na to, že šíření nenávisti je každý jiný názor než ten váš

5 0
možnosti
DF

Samozřejmě, že samota a neintegrace hraje svou roli - to je patrné, když srovnáte úspěšné a neúspěšné evropské muslimy. A samozřejmě, nenávist vůči muslimům je jedním z důvodů, proč teroristické útoky existují.

1 16
možnosti
LO

Za muslimské útoky mohou odpůrci islamizace, protože ty hodné mírumilovné muslimy vyprovokovali, když nechtěli zakuklence na školách nebo když jedli vepřové? Aha.

11 0
možnosti
AM

Vládnoucí Elity jen rozplizle plácají jako Jakeš o přestavbě (pěrestrojce), které se chtěl se svými parťáky stůj co stůj vyhnout, ale přece jen... politický posun v SSSR se nedal pominout, tak stále jen žvanili, jak není jednoduché to zrealizovat, že se to musí všechno pořádně prodiskutovat a najít východiska..., zkrátka, stejně jako západní Evropa si odmítá přiznat skutečnou příčinu islámského terorizmu, tak husákovsko-jakešovská garnitura rovněž odmítala přiznat pravý důvod, proč se naší ekonomice příliš nedaří. A obojí kvůli ideologické zaslepenosti - multikulti, neomarxizmus, marx-leninizmus, zabrání žižkovské kliniky či redakcí nekomunistických novin po únoru 1948, Sít revolučních buněk nebo komunistické akční výbory..., ideologický fanatizmus, ať už marx-leninský, multikulturní nebo nábožensko-fundamentalistický..., podstata je stejná - jen ty naše hodnoty jsou ty správné, a kdo to nepochopil, toho přinutíme silou - kdo nejde s námi, jde proti nám..., je fuk, zda "nepřítel socializmu" či "podněcovatel nenávisti", "deklasovaný živel" nebo "ovar", "kontrarevolucionář" či "islamofob", "agent imperializmu" či "agent Kremlu"..., mráz holt tentokrát přichází z Berlína, Bruselu, ale i z Londýna, brexit, nebrexit..., i tam již islamizace dosáhla olbřímích rozměrů. :-( Ale zlatí dnešní komunisti proti jejich skutečným "revolučním" následovníkům - ekoteroristům, anarchistům, genderistům, fríhejťákům, zastíračům pravdy o tom, že muslimský terorizmus přece jen má ,,,aspoň malililinečko... něco společného s islámem... a jiní podobní.

20 1
možnosti
JR

J25a19r42a 66R36a97n72k

26. 3. 2017 23:24

Jeste jednou pane Mikulasku napiste "zlati komunisti", vybudoval jste si na tom docela blogovou karieru, doufam, ze to prispeje k duchodu.

1 6
možnosti
PB

.... tak když myslijou že je to tak dobře a navíc si ten bordel pochvalujou a chcou v tem žit tak proč bysme jim v tem měli bránit, žejo ?!,- .... ať si pindá co chceV!

6 0
možnosti
JV

To je nějaká sufražetka po Astorové? Měli jsem tam čtyři československé squadrony, tři stíhací a jednu bombardovací. S nejlepším výcvikem, akrobatickým. Novák, Široký, Hubáček byli mistři světa. Anglický Squadron Leader i Wing Commander nestačili zírat.

5 0
možnosti
FB

"Po nenávistném útoku muslimského fanatika v Londýně..." Aneb když hrdinný čecháčkovský islamobijec má ve všem jasno.

5 27
možnosti
VP

muslim to byl a fanatik taky a z lásky to asi nedělal. Nebo co na tom nechápeš ?

17 0
možnosti